skip to Main Content
Vårens Trender Fra Lindex!

Vårens trender fra Lindex!

LINDEX
Seks tips til vårtrendene:

1. Nøkkelplagg

som umiddelbart oppdaterer din look, er den krispe skjorten, som den lange modellen med brede mansjetter, omslagsdetaljer eller med søte broderier. Den fargerike vårstrikken står også øverst på listen min, i tillegg til kimonoen og den lette broderte jakken.

2. Update your denim
Gi denimgarderoben en oppdatering i vår, med gjenbrukt denim med innfelte striper i sidene, lappedetaljer, rå kanter og vaskede effekter. Høy midje er fremdeles veldig viktig og ankellengden blir med videre.

3. Farger
står i fokus denne våren, og det føles så oppfriskende. Vi alle kan trenge å legge til litt flere stilige og livlige detaljer i hverdagsantrekkene våre. Gult, aprikos og blått, men også khakigrønt til nøytrale og oransje toner, er en del av denne sesongens palett.

4. Favorittby:

New York. Byen der kreative mennesker aldri sover. Nye idéer og uttrykk kombinert med den ekte og folkelige gatekulturen som alltid er så fremtredende i miljøet. Jeg besøker vanligvis Barneys for å se de største trendene, men jeg elsker en fin blomsterbutikk, bokhandel eller loppemarked.

 5. Blir inspirert av:
Mennesker jeg møter eller kulturer jeg elsker. Selvfølgelig mote, men også interiørdesign, kunst og teknologi. Som designsjef er målet mitt å se de største trendene og forutse hva det er vi vil drømme om å gå med, både nå og fremover. Jeg elsker jobben min!
6.Hverdagsstil:
Hverdagsuniformen min består for det meste av denim eller en finere bukse, noe jeg føler meg både stilig og vel i. Jeg elsker jeansen med høy midje og bruker den til en krisp skjorte, eller innimellom noe mer feminint, som en kimono. Jeg elsker vårstrikken som alltid kompletterer ethvert antrekk.
Se mer på Lindex
Back To Top