skip to Main Content
Lindex

Lindex er størst i Norge på både fashion og basic undertøy. Vi er store på damemote og barnemote. Du finner et bredt utvalg av kosmetikk produkter hos oss. Se vår egen nettside med nyheter og mote.

Kontakt oss
Åpningstider: 9 – 20 (9 – 18)
Siri Nordheim
Vitusapotek

Vitusapotek er vi spesialister på medisiner og hvordan disse virker i kroppen din. Det er viktig at medisiner brukes riktig for at du skal få best mulig effekt av dem og unngå unødvendige bivirkninger. Opplever du bivirkninger utover det som står på pakken, bør du informere oss på apoteket eller fastlegen din.

Kontakt oss
Åpningstider: 9 - 20 (9 - 15)
Rune Amundsen
Floriss

Vi er en moderne faghandel med rikt utvalg av inneblomster og avskårne blomster av høy kvalitet. Butikken har masse lekre potter og tileggsprodukter. Vi leverer til Arendal og omegn t.o.m. Frolands verk, Kilsund, Tromøy, Hisøy og Grimstad.

Vi utfører binderi både til sorg og glede. Vi lager de vakreste kranser og dekorasjoner til begravelse og de skjønneste brudebuketter til bryllup.
Vi er behjelpelig med pynting av lokaler/kirke til bryllup, fest eller andre anledninger.

Kontakt oss
Åpningstider: 9 - 20 ( 9 - 18 )
Sigrid Erlandsen
Lucky Frisør

Dame og herre frisør – Brudepynting – Fargespesialist. Vi ønsker alle velkommen!

Sørlandets ledende frisørkjede siden 1978.

Kontakt oss
Åpningstider: 9-20 (9 -18)
Amra Sabaredzovic-Cibik
Baker Jørgensen

Hos oss kan du sette deg ned med en kopp kaffe og noe attåt, før eller etter din handlerunde. Snakk med damene bak disken, dersom du har spørsmål om bestilling av kaker eller påsmurt.

Vi tilbyr catering til enhver begivenhet, uansett antall personer.

Vi har mer eller mindre produkter for alle ønsker. Bløtkake og andre typer kaker til festlighetene.

Kontakt oss
Åpningstider: 09 - 18:30 (18)
Katrine G Olsen
Rema 1000

Siden 2008 har vi vært på Maxis Senter. Vi jobber for å kunne tilby kunder et godt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til de laveste prisene. REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. Aktuelle tilbud og informasjon finner du på vår nettside.

Kontakt oss
Åpningstider: 07 -23 (8 21)
Roger Stoltz
Extra

Extra er en lavpriskjede innen dagligvare med mer enn 5500 varer til ekstra lave priser,  og du finner alt du trenger både til hverdag og helg.

Kontakt oss
Åpningstider: 07-23 (08-21)
Margarita Halvorsen
Brun og Blid

Å sole seg i et Brun og blid solsenter er like trygt som det et behagelig. Våre topp moderne solsenger innholder rør godkjent av Statens stålevern. Sol danner D-vitamin og gir deg helsemessige fordeler i mørketiden. Derfor fører et besøk i solarium ikke bare til friskere farge, men også økt velvære.

Kontakt oss
Åpningstider: 07:00-23:00
Maxis legesenter

Du finner oss i 2. etasje på Maxis. Bruk klinikkinngangen og ta heis eller trappen opp.

Lørdag: Stengt

Kontakt oss
Åpningstider: 08-15
Klinikk Arendal

Våre leger og sykepleiere samarbeider om å finne den beste løsningen for hver enkelt pasient og vi er en av de få klinikkene i Norge som kan tilby behandlinger både med og uten kirurgi under samme tak. Vi har også et av landets bredeste utvalg av ulike lasere og kan tilby effektive behandlinger for mange problemer.

Kontakt oss
Åpningstider: 09 -17
Maxis tannklinikk
Kontakt oss
Åpningstider: 08 -15:15
Arendal Kommune
Kontakt oss
Åpningstider: 08 -15:00
Back To Top