Rema-Rogers sommertapas

Tapas er lettvint og skikkelig digg!
Nå er sommeren over oss og lite er så digg på middagsbordet som en ordentlig sommertapas! Tapas har på rekordtid blitt en favoritt blant nordmenn, en eksotisk buffet bestående av en rekke småretter som sammen danner grunnlaget for et uendelig antall smakskombinasjoner med sydlansk preg. Vi har samlet Rema-Rogers favoritter.

Tapasoster
Det er mye spennende i ostedisken, Roger liker litt av hvert og velger gjerne en samling av tapasoster fra Rema 1000s eget sortiment.

Asparges
Stekt asparges med eller uten bacon smaker himmelsk! Stekes på lav varme i cirka 10 minutter.

Skinkefat
Prosciutto, chorizo, parmaskinke og norske klassiske spekeskinker passer alle like godt til sommertapasen.

Focaccia
Det er en selvfølge at focaccia står på bordet når Roger serverer tapas. På Rema 1000 har de flere typer, som er klare til servering når han ikke rekker å bake selv.

Dressing
Det finnes bokstavelig talt tusenvis av forskjellige rømmedressinger og salsasauser for et tapasbord – tzatziki og aioli er bestselgere hos Roger.

Uventet smaksbombe
Melon og spekeskinke i herlig samspill er en av Rogers favoritter i sommer. Smaker godt og tar cirka 30 sekunder å tilberede.

Oliven og artisjokk
Roger liker å piffe opp en ensformig rett med oliven eller artisjokkhjerter.

Grillede tomater
Gi tomatene en runde på grillen for å få frem sødmen. Disse kan gjerne serveres med mozarella og fersk basilikum.