
Påske hos Baker Jørgensen
Det er påske og tradisjonen tro er den berømte håndlagede påskemarsipanen på plass i disken hos Baker Jørgensen. Her er det ingen over og ingen ved siden i følge en av kundene vi snakker med. Peder forteller at oppskriften er fra rundt 1930, og brukes den dag i dag, derfor den gode smaken. Det går med noen hundre kilo melis, sukker og mandler i denne produksjonen, i tillegg er figurpressa også den samme i dag som i 40 årene. Alle marsipanfigurene er i tillegg farget og tegnet med kjærlig hånd på ”gamlemåten”, forteller Peder stolt
Leveranser av smørbrød, snitter og kaker til hyggelige lag for bedrifter og privatpersoner uken før påske hører med. Vi er svært takknemlige for at kundene setter pris på varene våre, Peder ber meg smake på påskemarsipanen, smaken er fortreffelig og ekte. En ting er sikkert, Baker Jørgensen har Brød og kaker som virkelig smaker!
