skip to Main Content
Julen 2018 På Maxis

Julen 2018 på Maxis

Tradisjonen tro er Maxis pyntet til jul både inne og ute.

Butikkene har forberedt seg lenge og vel og er fulle av julegavetips og mange gode tilbud.

Ta deg en velfortjent hvil i kafeen til Baker Jørgensen og se det store utvalget i hjemmelaget marsipan og julekaker, heler 7 sorter kan de tilby.

Hos Floriss bugner det av juleblomster, grener og pynt. Vi hjelper deg gjerne med å pynte med blomster til jul.

Lindex har stort utvalg i flotte antrekk til julebordet, juleselskapet, hverdags og jobb. Kjoler, gensere, bukse og bluser i farger som passer alle. Vi hjelper å finne et antrekk som matcher din stil.

Rema og Extra har stort utvalg i alt du trenger til juleselskapet, og julens beste tips med enkle oppskrifter over hva du kan servere. Langåpent til kl 23.00 alle hverdager til og med 21 desember.

Vitusapotek har et stort utvalg i flotte og nyttig julegaver til både han, henne og barn, i tillegg til julegodt og nytelsesgaver.

Gulating Ølutsalg tilbyr alt du ønsker av øl fra inn og utland, i tillegg til det meste av lokalt brygget øl fra hele sørlandet. De har i tillegg et godt utvalg i gaver til den som har alt.

Lucky Frisør tilbyr det siste innen hårtrender, og står klar til å gi både han, henne og barna en representativ juleklipp. I tillegg har vi alltid gode priser på kvalitetshårpleie produkter.

Ta noen avslappende minutter i en av solsengene hos Brun & Blid – Norges største solsenterkjede.
På denne tiden av året gir det litt mer energi og velvære. Last ned solpass-appen, og få 20% ekstra soltid, enkel oversikt over verdikuponger og solsteder.

Vårt lokale korps, Stinta skolemusikkorps skal tradisjonen tro spille for oss også i år. De vil holde minikonserter til kundenes forlystelse.

Hovedkorpset
Lørdag 8. desember 14:00

Juniorkorpset
Onsdag 12. desember 17:00

Aspirantkorpset
Mandag 17. desember 18:30

Hovedkorpset
Lørdag 22. desember 14:00 vil korpset holde en stor flott konsert inne på senteret, og fylle Maxis med god julemusikk som skaper ekte julestemning.

I år som tidligere år har vi åpent 3 søndager før jul. Vi starter søndag 9. desember med åpent fra kl 14 til 18, REMA og Extra vil ha åpent til kl. 20.00 slik at du har god tid til å gjøre juleinnkjøpene. Dette for å tilby deg noe ekstra slik at du skal få tid til å kose deg i førjulstiden.

Torsdag 10 januar blir det trekning på en flott robot støvsuger til en verdi av kr 8 990,-  blant alle medlemmene i vår kundeklubb. Er du ikke medlem enda, så meld deg inn i dag så er du med i trekningen.
Se den flotte premien på maxis.no/maxis venn eller i våre annonser hver lørdag frem mot jul i Agderposten.

Vi hjelper deg gjerne med handlelisten og forslag til nyttige julegaver.

Velkommen innom Maxis til en koselig julehandel – Vi har det du trenger – hvorfor dra lenger!

Med vennlig hilsen

Janicke Jacobsen

Senterleder

www.maxis.no facebook

Back To Top