skip to Main Content
Påskeretten Alle Elsker

Påskeretten alle elsker

Den aller enkleste påskeretten! Du varmer ganske enkelt den ferdig kokte skinken i posen mens du lager en frisk eple- og grønnsaksblanding som du serverer til.

Slik gjør du

Skinken kan varmes i posen. La den trekke i vann i ca ½ time.

Trinn 2

Rens og skjær epler og grønnsaker i serveringsbiter. Ha det i en kasserolle og tilsett eplejuice, hvitvinseddik og vann. Kok til grønnsakene er møre, ca. 35 minutter. Tilsett ertene de siste minuttene.

Trinn 3

Løft grønnsakene ut av kraften og legg dem på et fat. Skjær steken i tynne skiver og legg på toppen av grønnsakene. Tilsett sennep og smør i kraften og kjør den jevn med en stavmikser. Hell over sausen og server med kokte poteter eller potetstappe.

Ingredienser

Epler og grønnsaker

1,5 stk
Epler
3 stang
Stangselleri
3,8 stk
Tomater
3,8 stk
Gulrøtter
2,3 stk
Løk
3,8 dl
Eplejuice
0,8 ss
Hvitvinseddik
3,8 dl
Vann
262,5 g
Frosne erter
1,5 ss
Dijonsennep
37,5 g
Smør
300 g
Poteter

Skinkestek

1,1 kg
Skinkestek, pepperkrydret
Back To Top
Maxis Kjøpesenter
Privacy Overview

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Informasjonskapslene blir lagret i din nettleser, og forbedrer funksjonaliteten på vår nettside. I tillegg hjelper det oss å se hvilke sider du finner mest interessant og nyttig, og videre forbedre nettstedet. Se personvernerklæring.

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.